Днес от 13:30 часа играещият в Югоизточната Трета лига Загорец Нова Загора приема Локомотив Пловдив в двубой от първия кръг в турнира за Купата на България и се надява да поднесе изненадата. 

47 снимки

Воденият от Мирослав Миндев тим се намира на второ място в Югоизточната Трета лига, а през уикенда загуби от Борислав Първомай с 3:4 в голово шоу. В състава са опитни играчи с дълъг стаж в елита като Иван Стоянов и Коста Янев. Аут пък е Мартин Маринов.

Със сигурност Локомотив Пловдив няма да подцени мача предвид това, че пловдивчани защитават трофея. Наставникът Бруно Акрапович вероятно ще заложи и на футболисти, които по-малко играят в мачовете от първенството, но със сигурност "смърфовете" ще дадат всичко от себе си за победа в двубоя.

В последния двубой от първенството на efbet Лига Локомотив завърши 2:2 с Монтана, а това със сигурност ще окаже влияние върху представянето на футболистите на Аспарович днес, тъй като футболистите ще искат да зарадват феновете си, които за съжаление няма да могат да присъстват на стадиона предвид забраната за посещение на футболни срещи до 12-ти ноември.

Срещата може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и минута по минута на Gong.bg.