Помощинк-треньорът в Берое Петър Колев призна, че отношението на съдийския екип на мача с Левски към скамейката на старозагорци се е променило изцяло чрез реплики на почивката. Колев призна, че „не знае какво се е случило с реферите на почивката”, но акцентира, че вината за загубата на Берое е изцяло в състава и щаба на отбора от Стара Загора.

Антон Узунов
52 снимки

„Започнахме добре, макар да знаехме, че Левски ще е с нова схема. Имахме превес и вкарахме гол. Няколко грешки доведоха до обрат в резултата и необмислената постъпка на Охене. В определени моменти не бяхме на нужното ниво. Получихме гол от фаул от една индивидуална грешка. Дали е имало фаул, не зная, но трябваше да реагираме различно. След червения картон стана ясно, че за единия отбор става по-трудно”.

„Не знам какво се случи със съдийската тройка на полувремето, но имаше някои неадекватни отсъждания. Реферът изчака достатъчно време при Охене да не свири фаул. Отделно няма нарушение при гола на Левски и други неща, които може и да не са видяни от хората. Явно така е и настройката на реферите. Отправиха реплики към нашата пейка, които бяха нелогични. За загубата сме си виновни ние с няколко необмислени постъпки", завърши той.