Феновете на Левски продължават да разграбват билетите за финала за Купата на България със Славия на 9 май. Само за 72 часа "сините" са изкупили над 22 хил. от предоставените им около 26 хил. пропуска. 

Справка на GONG.BG показва, че към 19:00 часа на 1 май за феновете на Левски са останали точно 4066 билета. Всички те са за сектор Б, в който по принцип се събират най-големите ултраси на отбора. 

На "белите" привърженици цялата бройка е предоставена за купуване на касите на стадиона им в "Овча купел". На тях се полагат над 4000 пропуска за три блока от сектор А и един от сектор Г. 

Организаторите на двубоя от ПФЛ обявиха, че имат готовност да отпечатат и още билети за "сините" фенове, но това ще се случи само тогава, когато наличните бройки бъдат изчерпани напълно. Очаква се това да се случи съвсем скоро. 

Единствените места, които все още не са в продажба, са в сектор Г. Капацитетът на всички блокове в него е 13 хил. места, но заради буферните зони и местата за слависти, от Левски няма как да получат повече от 7-8 хил. допълнително.