Култово изказване направи почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев след тегленето на жребия за 1/8-финалите. "Червените" са с най-лекия съперник от всички фаворити за отличието, като ще срещнат Витоша Бистрица, при това като домакини. 

Според Пената обаче, тимът трябва да подходи внимателно към този мач, защото в състава на "тигрите" играе министър-председателят на България Бойко Борисов. 

"Не може по-тежък жребий да се падне днес, тъй като и навън играхме. Мисля, че ще имаме по-голямо самочувствие за този мач, вие направете сравнение кой ще победи. Трябва да сме по-скромни, защото премиерът играе в този отбор и може да стане някоя грешка", заяви Пенев и сподели, че този път е имал предчувствие за съперника. 

"Миналия път не ми се сбъдна това, което желаех, но днес просто предчувствах, че ще бъдем в София. Смятам, че заслужаваме да играем с този отбор, защото той една-две години е в А група. Почти сме запознати със съперника", коментира легендата на българския футбол и накрая взе отношение по предстоящия сблъсък между неговия тим и Левски в събота. 

"Всички знаем, че това е лицето на българския футбол, Левски и ЦСКА. Няма да се огъват. Знаем, че публиката трябва да бъде в съвсем нормално положение и да няма ексцесии по отношение на пострадали деца. Смятам, че ще бъде добър мач. Който вкара половин гол повече, той ще победи", завърши Пената.