Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, бързо си промени мнението за играчите на тима. По всичко личи, че бившият директор в БФС изпада в двете крайности. След загубата от Славия шефът на "сините" заяви, че има футболисти, които играят само за пари, и не им пука за Левски.

След успеха над Лудогорец Колев обърна палачинката и каза, че играчите били мъже. Той направи дори култово изказване, че такава победа се печели, ако имаш определени атрибути.

Владимир Стоянов/Lap.bg
100 снимки

“Победата бе важен момент за нашия клуб от психологическа гледна точка. Публиката заслужаваше тази емоция. Голямо благодаря на всички и шапки долу пред футболистите. Хубчев ще се усмихне, ако спечелим купата, сега е още рано. Тази вечер видяхме, че огромна част от играчите са в групата на тези, които им пука. Днес видях поне двама, които се показват колебания от началото на пролетта, но днес направиха отличен мач. Такива мачове се печелят с мъжество. Определени атрибути трябва да имаш, за да ги вземеш", заяви Колев.

“В момента публиката е нашият спонсор. Искрено се надявам хората да са все така активни в помощта си. Имаме поводи за оптимизъм. В момента няма проблем с лиценза на Левски. Аз се чувствам доста по-уверен, но нека изчакаме жребия. Би трябвало да гледаме с оптимизъм към тези мачове. Ще направим всичко възможно да запазим този отбор и за в бъдеще. Имаме добра основа - този отбор е млад. Публиката също показа, че вярва на отбора. Не е вярно, че сме отказали спонсорство от никаква компания, не знам каква е тази информация. С Йоана Чолакова работим от лятото.

Не е приятно, че бе задържана. Но мисля, че оперативно на работата не се отрази. Осигурена е следващата вноска към НАП със сигурност. Мисля, че всеки, който обича клуба даде е помогнал. Ако се стигне до мачове на празни трибуни, ще бъде удар за нас разбира се. Надяваме се, че няма да се стигне до такива мерки. Зависи от параметрите на предложенията за спонсорство, ние ще ги обмислим. Управителният съвет трябва да одобри предложенията и така може да се случат нещата по процедура”, завърши Колев.