Новият треньор на Ботев Враца - Веселин Великов, сподели мнението си след отпадането от турнира за Купата на България. Врачани загубиха с 0:4 от ЦСКА и остават единствено с надеждите за спасение в efbet Лига.

"При такъв резултат няма какво да се оправдаваме. Имахме двама наказани, двама висяха с картони, за зла участ - четирима души са много. Ако продължаваме така все пак, отборът на Ботев Враца го чакат само хубави дни. Нашият мач е в неделя с ЦСКА 1948", заяви Великов. 

"Аз съм треньор на Ботев Враца и искам отборът ми да побеждава, да бяхме направили всичко възможно да затрудним ЦСКА. Остават ни шест кръга от редовния полусезон, след това още шест мача в групата. Ще направим всичко възможно да се спасим от изпадане."

"При такива грешки няма как противникът да не наказва. Трябва да сме концентрирани, когато имаме положения пред противниковата врата. Видяхте, че имаме две-три положения, с които можехме да направим мача друг. Но пък от три дни съм в клуба, не съм магьосник да променя всичко. А и все пак играем с ЦСКА", допълни специалистът.