Двама от младите футболисти на Левски Станислав Иванов и Атанас Кабов коментираха категоричната победа на „сините” над третодивизионния Атлетик Куклен с 6:0 в двубой от 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

„Много съм щастлив от дебютния си гол, той трябваше да падне по-рано, но все пак беше по-добре, че реализирах преди края на първото полувреме, нещата така се стекоха, че не успявахме да вкараме рано, след като вкарахме първия гол. Нямаше подценяване, хубаво, беше, че вкарахме. Вкарахме голове, треньорът трябва да ни оцени. Мисля, че ще победим ЦСКА, по-добрият отбор сме”, коментира Кабов.

„Почнахме колебливо, но реализирахме попадения, все пак успяхме да спечелим. Не успявахме да реализираме гол, но бяхме спокойни, защото знаехме, че сме по-добри футболисти. В Левски всеки един мач е шанс, може да влезеш за 5 минути, но трябва да го използваш. Чувството да носиш синята фланелка е отлично, но е и голяма отговорност. Показваме добри игри и си мисля, че ще победим ”, коментира Станислав Иванов.