Първият голмайстор на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив – Кайо Видал, сподели, че „зелените“ са били по-конкретни в атака, за да пречупят „смърфовете“ в осминафиналния мач за Sesame Купа на България.

Крилото сподели още, че уважава ЦСКА, но той и съотборниците му отиват на „Българска армия“ с една-единствена цел – победа и три точки. Видал изрази надежда, че ще отбележи на най-добрата отбрана в шампионата – именно тази на „червените“.

„Смятам, че работата с техния треньор с повече притежание не даде резултат, ние бяхме по-конкретни в атака и вкарахме. Имаме много важен мач срещу ЦСКА. Надявам се да направим добър мач и да завършим на първо място, където заслужаваме да сме“.

„За нас е добре, че зад тяхната линия на защитата имаше много пространства. Имаше резултат за нас, това смятам“.

„Сега работим много добре, но знаем, че трябва и повече за последните няколко мача. Опитваме да се възстановим добре. Остава още малко, ще издържим в същата форма“.

„Трябва да влезем концентрирани, знаем, че ако спечелим, ще завършим като лидери. Отиваме, за да спечелим, за добър резултат. Уважаваме ЦСКА, добър отбор. Много съм доволен от полусезона, който правя. Надявам се да направим добър мач. Надявам се и да вкарам, както и да спечелим“.