Загорец бе напът да направи изненадата за Купата на България, но все пак отстъпи с 3:4 на Локо Пловдив след драматични продължения. Авторът на трите попадения за Загорец - Пламен Иванов, сподели впечатленията си след последния съдийски сигнал. 

"Очаквахме съвсем различно представяне. До известна степен ни подцениха, разликата в класите е огромна, не е тайна за никого. Нашата цел бе да се представим достойно, радвам се, че успяхме да го направим. Малко съм тъжен, че загубихме, но съм доволен от головете", заяви Иванов. 

"Те играят в елита, в момента са един от най-добрите отбори. Мачът се разви добре, в продълженията силичките ни привършиха, което е нормално. Въпреки това сме горди от представянето."

"Това е опит за всеки един от момчетата. Миналата година със Славия резултатът бе доста различен, тази година целта беше да се представим по-добре. В продължение на няколко години сме един от най-стойностните отбори на Югоизток. Да сме живи и здрави, пък оттам нататък всичко зависи от нас."

"Финансите са най-големият проблем на аматьорския футбол. Голяма част от нас работим, не се занимаваме само с футбол, така че пожелавам си най-вече здраве", завърши голмайсторът на Загорец.