Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски определени поражението с 0:2 от Левски в полуфиналите за Купата на България кат закономерна. Централният защитник заяви, че „сините” не са играли по-различно от всеки друг път, докато грешките в защита на „червените” са направили разликата.

Стамен Белчев: Всичко е възможно в реванша, зависи от нас

„Допуснахме две индивидуални грешки, а после изпуснахме нашите шансове за гол. А те вкараха два. Закономерна загуба. Ще си направим изводите и ще противодействаме в реванша”, заяви 22-годишният Чорбаджийски.

„Левски играят по един и същи начин. Ние направихме две грешки, които нямаше как да се предвидят. Аз си поемам отговорността, оттук нататък продължаваме да работим. Трябва в реванша да сторим нужното, а именно – да вкараме 3 гола.”

Стойчо Стоилов: Само два мача и сезонът е пред рухване

„Не мога да кажа, че ни е липсвала мотивация или желание. Не може да нямаш желание за мач срещу Левски. Това е вечният съперник. Борихме се, просто те ни надиграха. Ние се оголвахме много, а те ни хващаха на контраатаки.”

Димитър Пенев: В ЦСКА трябва хубаво да премислят този мач

„Не, няма психологически проблем. Не се е създавало напрежение. Просто така се получи – днес сбъркахме, а те вкараха гол. Дано следващият път се възползваме от техните грешки.”

„Не мисля, че в загубата от Лудогорец е проблемът. Напротив, пак казвам – играхме с настроение. Просто играта не спореше. След 4 дни имаме нов мач, трябва да победим и да не бъркаме повече.”

„Разбира се, че имаме шансове в реванша. Ние сме оптимисти. Ще направим много интересен реванш”, завърши Чорбаджийски.