Шефът на ЦСКА Стойчо Стоилов анализира поражението от Левски с 0:2 в първия полуфинал за Купата на България. Той заяви, че само с две поражения и сезонът е пред рухване за „червените“, като отчете, че „армейците“ са излезли лежерно в двубоя със „сините“ на Националния стадион.

Ръководителят все пак бе категоричен, че от „Армията“ не са отписали Купата и ще се борят както за нея, така и за титлата.

„Влязохме лежерно в мача. Това не е оправдание, че имаше отсъстващи.  Нагласата не бе като за дерби. Това е причината за лежерната игра на отбора“, коментира Стойчо Стоилов.

„Първото полувреме имаха една атака и си вкараха. Второто имаха две и вкараха. Ние не си отбелязахме положенията. Играхме лежерно и без агресия, в такова дерби, когато играеш така, резонно е да загубиш. Има още един мач, трябва да сме концентрирани и все още не е загубено“.

„Може и загубата от Лудогорец да е повлияла, ще говорим. Но имаме мач след три дни, няма много време“.

„Има и реванш, макар тежкия резултат, не сме го отписали. Ще се борим до края и за титлата и за купата“.

„За лидер, имаше един Бодуров мисля, че бе на терена. Дюлгеров също е опитен. Сега на първо четене не бяхме агресивни за такова дерби. Не бяхме на нужното ниво. Лежерно излязохме и мислех, че Левски ще падне от само себе си. Това е тежък резултат. Има още един мач и трябва да докажем, че ние сме ЦСКА и че този сезон е нашият, защото с два мача и сезонът е пред рухване“, коментира Стоилов.

„И при двата гола имаше индивидуални грешки. С една атака да ти вкарат гол и вторият гол от съблекалнята. Това влияе на психиката слаб мач, но има още един двубой“, завърши Стоилов.