Старши треньорът на Малеш Пламен Мицански призна, че неговите играчи просто не са си повярвали и затова не са могли да направят нещо срещу ЦСКА. Мицански все пак остана доволен от показаното от неговия отбор.

„Въпросът беше до кога ще издържим. Колкото повече издържахме, толкова повече опасен ставаше мача. Проблемът дойде от главите на моите играчи, не повярваха, че могат да направят нещо срещу ЦСКА, след първия гол всичко свърши”, заяви специалистът.

„Не може след първия гол до такава степен да свалим гарда, но донякъде е обяснимо, не мога да виня никой, мисля, че това си беше реалният резултат. Така се получава, като не си играл на по-високо ниво, нещата не са никак лесни, но аз съм доволен от момчетата. Те повечето са на 22-23 години, докоснаха се до големия футбол”.

Относно представянето в Западната Б група, Мицански коментира: „Като нов отбор няма как да бъдем недоволни, пето място, по много лековат начин допуснахме изравнявания и отбелязване на елементарни голове, но мисля, че там където сме ни е мястото”.