Локомотив Пд ще предложи турнирът за Купата на България да има собствена емблема. Преди мачът от осминафиналите в надпреварата срещу Миньор в събота, на “Лаута” ще бъде показано проектологото, което може да стане и официално.

Административният шеф в Локо Пд Атанас Узунов призна, че преди време заедно с Валентин Михов са обсъждали възможността да се направи подобна емблема. Сега “черно-белите” имат вариант за такава, но си запазиха правото той да бъде изненада за мача с перничани.

Междувременно “смърфовете” са силно амбицирани да затвърдят добрите впечатления, които оставиха през есенния полусезон. Неделчо Матушев няма проблеми с контузени футболисти. Наставникът на “черно-белите” очаква избранниците му да изнесат силен мач и да отстранят Миньор.

“Домакинството ни дава сериозно предимство в този мач. Миньор е силен отбор с добри футболисти. Запазиха състава си от миналия сезон, а тогава те бяха хит. Нашите играчи са наясно с отговорността на този двубой и ще дадат всичко от себе си за победата. Преследваме трофея, така че нямаме друга алтернатива освен победа над Миньор”, коментира специалистът.

Утре Матушев ще определи групата за последния официален мач от полусезона. Локо Пд и Миньор играят на 4 декември /събота/ от 13.00 часа.