Ръководството на Левски ще получи допълнителни билети за финала с Черно море, които могат да се продават от утре, съобщиха за Гонг запознати от организаторите. На практика билетите ще бъдат разпределени по следния начин. 12 000 билета за Левски и 3 000 за Черно море.

„Сините“ ще получат билети за още четири блока. Един от тях ще е в Сектор А на стадион „Лазур“. Там ще бъдат вип гостите от столицата, както и семейства и близки на футболистите. Левски получава още три блока в секторите В и Г на стадиона в Бургас. Полицията е отказала да отвори трибуната за правостоящи, която се намира зад една от двете врати. Причината е съображения за сигурност, макар че там няма да бъде настанена агитката на Левски, която ще заеме централния сектор В.

До стадион „Лазур“ ще има и зона, в която да бъдат паркирани автомобилите на запалянковците от столицата. Феновете на Черно море са обявили, че ще пътуват предимно организирано. Очаква се те да пристигнат в Бургас между 18 и 19 часа на 30 май. Мачът е от 20 часа и ще можете да го проследите по Нова, Gong.bg, Gong Play и Дарик радио.

Днес се е провела среща в Бургас, а предстои още една такава, но с кмета на морския град. Планира се да бъде направена специална зона в града, която да бъде за феновете на Левски.