Стойчо Стоев не смята, че срещата с Лудогорец е „на живот и смърт“. Той не скри пред Гонг, че е по-важно финансовото състояние на отбора в дългосрочен план. „В никакъв случай мачът не е „всичко или нищо“. Казах вече, че е по-важно какво ще се направи стратегически за клуба в бъдеще. Това е краткосрочно цел, в която се надявам да се представим добре. Трябва да гледаме в дългосрочна перспектива, за да може Левски да застане там, където му приляга“, заяви Стоев.

Първата среща от полуфиналната битка за Купата на България между Лудогорец и Левски е в сряда, 8 април, от 19.00 часа. Двубоя ще можете да наблюдавате в Gong Play и по телевизия Diema sport. Мачът ще бъде предаван директно в Gong.bg и по Дарик радио.

„Тонусът в отбора е добър след мача с Черно море. Момчетата направиха нелош мач срещу Черно море, а иначе ние сме свикнали в това състояние на финансова нестабилност. На този етап това не се отразява на футболистите“, добави треньорът на Левски.

„Не бих казал, че липсата на Дяков ще е определяща. Той е основен футболист за Лудогорец, но там има доста качествени играчи, които могат да го заместят. Те имат Златински, който най-вероятно ще играе, а имат и Анисе. Имат доста опции, Лудогорец е изграден отбор с времето и няма какво да говорим за тях“, продължи Стойчо Стоев, който постигна големи успехи начело на „зелените“.

„Аз никога не съм отивал на даден мач с идеята да гоня резултат. Искам да играем добре и на фона на тази игра да постигнем резултат. Мачът ще покаже какъв ще е резултатът преди реванша“, завърши Стойчо Стоев пред Гонг.