Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев не пожела да вземе отношение по въпроси свързани със съдийството преди утрешната среща на „сините“ с Лудогорец от турнира за Купата на България. Специалистът говори пред Гонг преди отпътуването на състава за Разград.

Първата среща от полуфиналната битка за Купата на България между Лудогорец и Левски е в сряда, 8 април, от 19.00 часа. Двубоя ще можете да наблюдавате в Gong Play и по телевизия Diema sport. Мачът ще бъде предаван директно в Gong.bg и по Дарик радио.

На въпрос дали се притеснява, че може да има отново изпълнения от източните бойни изкуства, Стоев отговори: „Това си е грижа на съдията, а не моя. Предполагам, че ще бъде обективен в ръководенето на играта. Мисля, че Цветан Кръстев е добър съдия. Той е млад арбитър, а това означава, че иска да се развива. Един съдия може да се развива, когато е обективен на терена. Не искам да коментирам подобни теми, защото моята работа е на терена с футболистите“.

Стоев заяви, че всички футболисти, които са имали проблеми след мача с Черно море са възстановени и се чувстват добре. Треньорът на Левски ще може да разчита и на Лукаш Гикиевич, който отпътува с колегите си за Шумен, където отборът ще е на лагер. Както Гонг вече писа, полякът ще стисне зъби и ще играе до края на сезона.