Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов – Гонзо бе доста ядосан от съдийството след загубата с 1:4 от Черно море.

„Нямаме право така да центрираме от корнер, че вратарят сам да си я вкара. Става въпрос за цялото съдийство, а не само за гола. До 15-та минута имаше нарушения на футболистите на Черно море, които бяха за картон”, коментира спортно техническият директор на Левски.

„След това имаше удар без топка срещу Веселин Минев, но никой не видя това. Сега сигурно отново ще има пресконференция на Димо Момиров, който пак ще защитава съдията”, добави Гонзо.

„През втория полусезон отново ще има мачове, които ще решават съдбата на някои отбори и може първенството да не завърши. Съдията ме отстрани по време на почивката. Ако така продължава съдийството със сигурност ще има извадени отбори”, сподели изпълняващият длъжността и старши треньор на Левски.

„Тези хора си изпълняват поръчката и си тръгват. Вече ми става смешно, като гледам такива жалки хора. Ще подадем констатация срещу съдията, но няма да има никаква реакция. Жалко е за всички хора, които са във футбола след такива мачове”, каза още Георги Иванов – Гонзо.