Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо не пожела да коментира изказването на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев от по-рано днес, във връзка с Дисциплинарната комисия. Ръководителят на „сините“ сподели мнението си след равенството 0:0 в Разград от първия полуфинал за Купата на България.

Домусчиев сподели пред Diema sport, че в Дисципа има петима левскари и затова Козмин Моци е със спрени права в момента и не взе участие в мача с Левски.

Георги Иванов се опита да насочи вниманието на журналистите към мача, като според него двата тима са зарадвали зрителите с играта си.

„Двата отбора направиха мъжки мач, опитаха се да играят футбол, вторият мач ще бъде по-тежък, това, което видяхме днес се надявам да се е харесало на зрителите по телевизията, единствено головете липсваха“, сподели Гонзо.

„Вие постоянно намирате нещо да критикувате, не оставяте отбора да се развива, трудно е, но смятам, че до момента това, което показва отборът, е положително. Левски затова е Левски, защото има такава публика.“

„Знаете всички каква е финансовата ситуация в нашия клуб, ставаме банални, няма за какво да я коментираме. Съдията сбърка и в двете посоки днес и за Лудогорец, и за Левски, но няма да коментирам повече.“

„Не мога да коментирам нито какво е казал Кирил Домусчиев, нито какво е решила комисията“, завърши Георги Иванов.