Наставникът на Левски Георги Иванов-Гонзо говори обширно след края на мача с Монтана, спечелен с 4:0. По този начин "сините" наваксаха изоставането с 0:2 от първия мач и продължават на четвъртфиналите. 

Силният човек на "Герена" коментира самия мач, предстоящата битка с Черно море, наказанието от Дисциплинарната комисия, както и въпросът около назначението на Димитър Димитров-Херо от Нова година. Ето какво заяви Гонзо:

"Нашият отбор от първата до последната минута изигра перфектен мач с много комбинации. Резултатът не отговаря реално на показаното на терена, трябваше да е много по-голям." 

"Имаме заучени комбинации, някой път се получава, някой път не. Изиграхме тактически правилно този мач. Много е трудно да победиш на нула. Но направихме всичко възможно да успокоим играчите и те се справиха." 

"С времето, когато всички си знаят тактическите задачи, всички могат да се заменят. Не се притеснявам, при нас независимо кой излезе, винаги може да бъде заместен." 

"Ако Монтана бяха вкарали в 88-та минута, щяхме да кажем вече, че има огромно нещастие към Левски от съдбата. Защото през уикенда Левски смачка Литекс, а те с две атаки ни вкараха. А сега изпуснахме 15 положения и щеше да е наистина малшанс, ако ни бяха отстранили." 

"Предпочитания нямаме, Левски трябва да отстрани всеки. Няма мач на сезона, имаме още много мачове. Когато нашият отбор не побеждава, става проблем. Затова всеки мач за нас е мач на сезона." 

"Знаем, че мачът с Черно море е на дневен ред и знам какво ни очаква там. Ще бъде битка, теренът не е в най-доброто си състояние. Но отиваме там и ще се борим задължително за трите точки." 

"Смятам, че Левски е ощетен от всичките наказания. За някои отбори няма санкции, а за нас постоянно са такива. Явно тези се опитват да си правят реклама на наш гръб и да се правят на шефове като ни наказват. Трябва да се разбере, че само с глоби нещата няма да се променят." 

"Няма да говоря всеки път за Димитър Димитров. Той има претенции за играчи, които иска да вземе, а Левски не може да го обещае. Става въпрос за чисто професионални неща, което е нормално. Ако не можем да изпълним условията, ще видим дали Димитър Димитров ще е треньор от Нова година."

"Нормално е да иска 10 нови играчи, но не е ясно дали ние ще можем да ги осигурим. Не искам да му обещая нещо, а след един месец да се окаже, че съм го излъгал и той да иска да си тръгне от клуба", сподели Георги Иванов след двубоя.