Дублиращите отбори на Славия и Пирин не можаха да се победят, но направиха голова фиеста, като завършиха 3:3 на стадиона в квартал "Овча Купел".

Още в 9-ата минута „орлетата” поведоха с гол на Стойков, който засече отлично центриране. В ответната атака Дениран Ортега бе спънат в наказателното поле на гостите и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Златковски, който бе безпогрешен от бялата точка и изравни резултата за 1:1.

Нигерийският нападател на „белите” бе изнесен на носилка и закаран в Пирогов. Славия поведе в резултата след като в 32-ата минута Здравков бе изведен с хубав пас от дълбочина и прати топката за втори път в мрежата на Пирин.

Ташев изравни резултата в 58-ата минута, когато финтира двама защитници на Славия и с плътен удар прати кълбото в горния ляв ъгъл на Кирев. Десетина минути по-късно благоевградчани отново поведоха в резултата чрез Витанов. Три минути преди края на срещата Златковски оформи крайният резултат 3:3.

На мача присъстваха бившият национален вратар Здравко Здравков и фолк дивата Малина, която изгледа двубоя в компанията на национала Благой Георгиев.

Останалите резултати при дубълите:

Беласица – Левски 0:1

Локо (Пд) – Миньор (Пк) 7:1

Спартак (Вн) – Вихрен 0:1

Локо (Мз) – Черно море 3:0

ЦСКА – Ботев (Пд) 2:0

Литекс – Локо (Сф) 0:0.