Президента на Локомотив Пловдив Галя Топалова излезе с обръщение към феновете на тима, с което им съобщи, че на този етап няма да напусне клуба.

След разпространението в Интернет на видеоклип, който показва как Топалова позира с шалче на Миньор и празнува с фенове на пернишкия тим на Централния градски плаж рождения ден на президента на Миньор Никифор Вангелов това лято, привържениците на Локомотив Пловдив излязоха с обръщение към Топалова, в което я призоваха никога повече да не стъпва на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" и в Пловдив.

В отговор на тези призиви на феновете президента на Локомотив Пловдив публикува в интернет обръщение към симпатизантите на тима. Изявлението гласи:

"Уважаеми привърженици на Локомотив Пловдив,

Напълно разбирам вашето желание да напусна любимия ви клуб. На този етап обаче ви гарантирам, че няма реален кандидат, който да поеме отговорността да изкупи моите акции и да продължи да издържа отбора. Ако вие имате такъв кандидат, готова съм да се разделя с пълния пакет акции, който притежавам – 96,5 процента от ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД.

С уважение, Галя Топалова".