Футболистът на Лудогорец Сисиньо заяви след ремито с Базел (0:0) в мача от петия кръг на Шампионската лига, че всички в разградския тим са щастливи от добрия двубой. Защитникът добави, че резултатът не е лош.

Припомняме, че Лудогорец има шансове за класиране за Лига Европа. Българският шампион е трети в подреждането на Група А с 2 точки. Базел е четвърти със същия актив.

„Знам качествата на нашия отбор. Направихме добър мач искахме победа, но за съжаление не успяхме. Но равенството не е лош резултат. Все още имаме шанс да се класираме за Лига Европа“, започна Сисиньо.

„Подготвяме се добре, за да направим добър мач, какъвто стана днес“.

„Щастливи сме, че не допуснахме гол. Имаме добри защитници и нападателите помагаха, бяхме компактни и това ни помага“, продължи бранителят.

„Знаехме, че имаме възможност да продължим. Търсихме да вкараме, излизахме напред, Искахме победа, но за съжаление не стана. Все пак сме доовлни от резултата“, добави Сисиньо.

„Имаме технични футболисти. Покриването на техните играчи ни затрудни. За съжаление, не можахме да вкараме. Щастливи сме от добрия мач, който направихме. Минев е един много добър играч, днес треньорът разчиташе на мен, за да помогна моите съотборници“, каза за финал Сисиньо.