Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов бе сред официалните гости на откриването на ново елитно заведение в София.

Бар „Флайт” отвори врати за ценителите на добрата кухня и хубавата музика. Бизнесмени, политици, спортисти, изпълнители уважиха официалното откриване.

Президента на червените предпочете компанията на софийския хайлаиф вместо да пътува до Порто, където тази вечер подопечените му ще изиграят последния си мач в Лига Европа тази година.

Сред гостите на заведението бяха още футболиста на английския Брайтън Радостин Кишишев, бизнесменът Христо Сираков, икономическият анализатор Владимир Каролев, Галена, Мария Илиева, Марияна Попова и съпругът й Ханес, моделът Виктория Джумпарова, Кристина Димитрова, и още дузина знаменитости бяха сред специалните гости, които поздравиха собствениците на новото заведение.

Заведението има за цел да се превърне в най-реномираното в столицата като за целта ще работи 24 часа в денонощието и ще изкушава с уникална и разнообразна кухня. Босовете на Бар „Флайт” са собствениците на нощният клуб „Найт Флайт”.