Треньорът на Хайдук Сплит Желко Копич изрази увереност в крайния успех в сблъсъка със Славия. Според него съперникът е играл много дефанзивно, което е затруднило неговия тим.

"През първото полувреме имахме проблеми и позволихме на противника да създаде няколко опасности след контраатаки. На почивката направих корекции, а с надпредването на мача съперникът започна да пада кондиционно и можехме да вкараме и повече попадения", заяви Желко Копич.

"В крайна сметка мисля, че заслужихме победата. Можеше да вкара още някой гол. Показахме, че сме качествен отбор и смятам, че ще се класираме за следващия кръг."

"Когато играеш срещу толкова дефанзивен тим у дома, винаги има риск, особено като той има бързи футболисти. През второто полувреме обаче направихме нужните корекции."

"Ще видим как ще играят в София, дали ще продължат да играят дефанзивно. Аз си мисля, че ще играят по-офанзивно, теренът ще е по-добър, ще се отворят пространства и мисля, че ще покажем отново, че сме качествен отбор."

"1:0 e добър резултат, вярвам, че ще играем добре и в реванша. Да, първото полувреме не бяхме достатъчно добри, но го очаквахме. Вярвам в отбора и през второто полувреме показаха класата си", допълни Копич.