Полузащитникът на Славия Момчил Цветанов бе много обстоен след загубата от Хайдук Сплит с 0:1 и сподели, че вярва, че „белите” могат да отстранят хърватския гранд. Момчил Цветанов бе много близо до гол на „Полюд” през първото полувреме, но ударът му бе блокиран от вратаря на Хайдук.

„Изпуснахме един куп положения, а това се случва за пореден път. Днес аз бях на изгодна позиция, но вратарят им отрази удара. През втората част, Хайдук диктуваше темпото, а ние се прибрахме. Изчаквахме ги на контраатака, но ни наказаха по най-нелепият начин. Доказахме, че сме сплотен отбор и знаем какво правим в атака”.

„Изпуснах днес, както и с Берое по-рано. Влади Узунов също не съумя днес. Искахме да зарадваме нашия шеф, както и феновете ни, които дойдоха да ни подкрепят. Това е положително и се надявам в София да дойдат много хора, за да ни подкрепят”, продължи Цветанов.

„Ще се опитаме да се противопоставим максимално на Хайдук. Те не ни изненадоха с нищо. Имахме съвет от Златомир Загорчич да пазим фланговете, откъдето можеше да дойде опасност, а ние го направихме по добър начин. Имаха хубава публика, видяхте, че стадионът бе пълен. В София просто трябва да вкараме един гол повече, за да успеех. Надигравахме се във всички аспекти. Дано успеем да вкараме на реванша. Тренираме много заучени положения, защото разполагаме с добри футболисти напред. Шапки долу за Георги Петков, който спаси три изгодни шанса за тях и за пореден път ни спаси”, завърши Момчил Цветанов.