Мениджърът на АИК Стокхолм Алекс Милър за една бройка не се контузи жестоко минути преди пресконференцията, която даде на стадион Росунда преди утрешния мач от Лига Европа срещу Левски.

Бившият асистент на Ливърпул седна на стола си, който бе качен на подиум, висок половин метър. Кракът на стола бе на ръба и поддаде. Милър полетя надясно и се сгромоляса комично на земята.
В залата настана суматоха, като ситуацията с шотландеца предизвика съжаление и смях, който бе труден за прикриване.

На въпрос, дали вижда някаква полиджба в инцидента, наставникът на АИК не пожела да отговори, като единствено погледна лошо журналистът, който отправи питането.

Киселият треньор на АИК продължи да гледа лошо и отказа да отговаря на неудобните въпроси, свързани със скандалите в неговия клуб.

Алекс Милър не обели нито дума по темата с Дуули Джонсън, а относно Уалид Ата, той каза: „Няма да ви говоря за него, няма да ви разказвам нищо за него, говорете с него. Утре ще видите кои ще играят.”

Милър заяви, че няма да говори повече по тези въпроси и заповяда да се говори само за мача с Левски.

„Българите са добър отбор, но аз залагам на моя тим. За мен приоритет е следващия мач, той е най-важен. Не може да мислиш 3-4 мача напред, не знаеш какво ще се случи”, заяви наставникът на шведите.