Вече извън границите на нормалното се развиват нещата в отбора на АИК Стокхолм. Малко повече от 48 часа трябваха, за да се разразят три скандала в клуба. Първо звездата Дуули Джонсън бе арестуван, след което автомобилът на Уалид Ата – разбит, а за капак на всичко, днес треньорът Алекс Милър подгони оператор на местна телевизия.

Явно раздразнен много от събитията покрай отбора му преди двубоя с Левски от Лига Европа, Милър не сдържа нервите си след заниманието на тима. Никой от клуба не пожела да коментира случилото се с Джонсън и Ата в последните часове, затова репортерите си седели на паркинга, а оператор на телевизия SVT държал камерата си насочена срещу автомобила на шотландския специалист.

Милър се притеснил, че ако видят как изглежда автомобила му, някои ядосани фенове на АИК могат да го погнат и него, по подобие на Уалид Ата. Затова виждайки камерата, той се втурнал към оператора и го заплашил, че ако излъчи материал, че го намери и ще му се случи неприятност. В крайна сметка се оказало, че камерата на телевизията дори не е била включена, а просто насочена натам.