Супер звездата на Левски Гарра Дембеле демонстрира спокойствие и самочувствие по време на полета от София до Стокхолм. Той се движи и държи като звезда във всеки един момент.

Голмайсторът на Левски попита дали може да пилотира самолета, с който „сините” летяха до шведската столица и след като му бе обяснено, че не е възможно, реши да поспи.

За да поспи добре Гарра се разположи като истинска звезда на шест седалки, на два реда по три седалки. После се опъна и след като каза „Лека нощ” на седящите зад него холандци Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, французинът заспа. Дори и леката турболенция над Полша не му прекъсна съня.

Вратарят Божидар Митрев реши да се пошегува с Гаррата и се опита да го събуди, но получи само кратко изречение на френски. Нападателят реши да се прикрие от досадници и си метна горнището на анцуга на главата и продължи да спи.

Малко преди да заспи Гарра Дембеле демонстрира и добро настроение и добро самочувствие като си сложи очила и позира с тях за снимка пред фоторепортера на Gong.bg. Дори „скромно” заяви, че с очилата прилича на неговия сънародник Лилиан Тюрам, който има над 140 мача за френския национален отбор. Вижда се, че с очила Гаррата прилича и на Маркос Сена от Виляреал.

Остава след като се наспа добре по време на пътуването до Стокхолм, Гарра Дембеле да не спи по време на мача с АИК и да покаже защо успя само за един месец да стане най- харесвания играч на Левски...