Новият старши треньор на Лудогорец Тони Здравков изрази съжаление от пропуснатия шанс на разградчани да победят при гостуването на АЕК Ларнака. Според него шансовете на тима да продължи напред вече са минимални.

"Шансовете стават минимални, след като изпуснахме победата. Продължаваме всеки мач да търсим резултат, да търсим победата. Шансовете стават малки", заяви Здравков пред БНТ.

"Не сме спрели, продължихме и се създадоха още положения. Просто липсваше завършващият удар да вкараме втори гол. Ако бяхме вкарали втори гол преди дузпата, мачът щеше да е затворен и да спечелим с лекота."

"Във футбола всеки е способен да сгреши. Не мога да кажа, че един футболист е виновен, че мачът е завършил 1:1, всички допуснаха грешки. Не можем да се сърдим на никой за нищо, това е колективен спорт и оценката трябва да е колективна."

Относно първия си двубой като старши треньор, Здравков коментира: "Чувствам се много добре, приет съм добре от футболистите, те ми имат доверие, аз също на тях, има някои неща, които технически трябва да изчистим, но смятам, че нещата ще бъдат добре."

"Играхме 4-2-4, един риск, който смятам, че имаше възможност да бъде оправдан. Можеше и да загубим мача и да си поема отговорността."