Постоянна телефонна връзка по време на реванша срещу ТНС тази вечер в Рексъм ще има новият старши треньор Гьоре Йовановски с хората от щаба на ЦСКА, които ще бъдат на резервната скамейка.

Вчера привечер окончателно стана ясно, че македонецът няма да успее да се сдобие с необходимата му за посещение във Великобритания входна виза. Поради тази причина той остава в София да гледа мача по телевизията. Дистанционно, по телефона обаче и през няколко минути ще се дават напътствия на стоящите на пейката Милен Радуканов и Сашо Борисов, които изводиха снощната тренировка на отбора на „Рейскорс Граунд” в Рексъм.

За целта ще има човек от клуба, на когото ще бъде поверена задачата да подържа връзката с Гьоре Йовановски и веднага да съобщава за нарежданията му на Радуканов и Борисов.

Подобна идея в ЦСКА имаше и миналата година, когато за последното гостуване на тима в Лига Европа , той замина без своя наставник Любослав Пенев. Тогава трябваше да бъде осъществявана подобна връзка между неговия помощник Ради Здравков и Пенев, но в крайна сметка треньорът успя да пристигне за второто полувреме на мача на „Котидж”.