Португалският вестник „О Жого” обръща подобаващо внимание на Гара Дембеле от Левски преди мача на „сините” срещу Спортинг Лисабон. Изданието определя машината за голове като основната фигура в състава на Ясен Петров. Материалът информира за головата серия, която прави французинът откакто е в Левски. „Карисо и Полга ще имат доста тежка работа срещу Дембеле. Той е нападател, който притежава голмайсторски тик”, пише авторът на материала.

 Според „О Жого” играта на Гара Дембеле ще има важно влияние върху резултата на двубоя между Спортинг и Левски тази вечер на стадион „Жозе Алваладе”.

„А Бола” пък пише за Йордан Милиев, който вчера говори пред репортерите на пресконференцията, която Левски даде на „Алваладе”. „Винаги когато говори, Левски не губи”, впечатлен е авторът.

„Талисманът на Левски иска да вкара. Милиев показа уважение спрямо Спортинг, но сподели, че всеки футболист на Левски ще иска да вкара гол”, продължава статията посветена на централния защитник на „сините” от София.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg