Новото попълнение на ЦСКА Мишел Платини попадна в групата от 20 футболисти за двубоя срещу Фулъм в четвъртък. Той бе уреден с картотека едва вчера, но ще е на разположение на Любослав Пенев.

За сметка на това обаче аут от състава са неубедително представящите се Руи Мигел и Орлин Орлинов. Двамата футболисти разочароваха с игрите си и логично остават извън състава.

В разширения състав обаче са включени Йордан Минев и Маркиньос. Двамата се оплакваха от контузии, но Любослав Пенев ги е включил в групата, като се очаква да играят. По-големи са шансовете на Минев, докато за Маркиньос ще се решава в последния момент.

Младият нападател Благой Пасков отново получава доверието на Пенев, след като бе извън състава за гостуването на Пирин.

За пореден път вратаря Здравко Чавдаров няма да бъде използван. Срещу англичаните титуляр ще е Иван Караджов, а Ивайло Петров – резерва.

20-те червени футболисти ще направят днес последната си тренировка преди двубоя с Фулъм. Утре още двама от футболистите ще бъдат извъдени от състава.

Групата на ЦСКА: Ивайло Петров, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Павел Виданов, Кирил Котев, Йордан Минев, Александър Бранеков, Светослав Петров, Викторс Морозс, Мишел Платини, Коста Янев, Иван Стоянов, Тодор Янчев, Маркиньос, Тодор Тимонов, Спас Делев, Владимир Манчев, Благой Пасков.