Изпълнителният директор на Лудогорец Анген Петричев отправи специална благодарност към привържениците на тима, подкрепили своите любимци в Леверкузен.

Петричев отправи благодарности и към всички, които са си закупули артикули на тима като увери всички критици, че Лудогорец има фенове навсякъде из България.

Ето какво написа той във Facebook:

Благодаря на всички наши фенове, които подкрепиха отбора на мача снощи. Дълго след гола на Марсо на легендарния стадион се чуваха само скандирания за "Лудогорец". Използвам случая да благодаря и на всички, които си закупиха, и ще си закупят артикул на "Лудогорец" от кампанията "Зелен уикенд". По мое скромно мнение обичта към един отбор се изразява не само на стадиона, но и когато си купуваш оригинален артикул, с което помагаш за развитието на Клуба. А както знаете тези средства ние ги инвестираме в развитието на академията.
За справка на тези, които редовно броят феновете на "Лудогорец" ще кажа, че шуби, анцузи, фланелки, календари и др. пътуват към София, Варна, Пловдив, Хасково, Кюстендил, Плевен, Попово, Велико Търново, Шумен, Русе и още няколко градове в страната. Много хора обичат "Лудогорец" и ние сме горди, и благодарим за доверието.