Любослав Пенев вероятно ще пусне състава, победил Литекс преди няколко дни в днешния двубой срещу Рома от Лига Европа. Ако има промени в 11-те те няма да бъдат повече от 1-2. Много е вероятно титуляр да започне Мишел Платини, който се възстанови от травмата, извадила го от двубоя с ловчанлий. Решението обаче ще бъде взето в последния момент на база състоянието на Платини.

На вратата на ЦСКА ще застане Здравко Чавдаров, който показва убедителни игри напоследък. В центъра на отбраната вероятно ще оперират отлично представящия се Апостол Попов и Павел Виданов. Все още не е ясно дали Пенев ще върне в състава парагваецът Уго Баес, но е твърде вероятно като крайни защитници все пак да стартират Йордан Минев и Костадин Стоянов.

Промени в халфовата линия не се очакват – Тодор Янчев, Коста Янев и Светослав Петров. Напред Пенев ще избере трима от четиримата – Платини, Тимонов, Делев и Руи Мигел, като Спас Делев изглежда, че е сигурен, а е твърде вероятно Платини да смени Мигел. Освен това може в игра титуляр да се появи и Йордан Тодоров

На практика старши треньорът на ЦСКА няма много варианти за вариативност на състава си. Пенев има на разположение твърде малко футболисти, които са здрави и не нямат провенения извън терена.

Групата на ЦСКА: Здравко Чавдаров, Ивайло Петров, Йордан Минев, Павел Виданов, Александър Бранеков, Апостол Попов, Костадин Стоянов, Светослав Петров, Тодор Янчев, Коста Янев, Николай Манчев, Атанас Зехиров, Йордан Тодоров, Тодор Тимонов, Спас Делев, Руи Мигел, Мишел Платини, Уго Баес