Съперникът на Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа Сутиеска пристигна в Пирот, за да се готви за битката си със "сините" в София на 29 юни. Този мач е от 20:00 часа и ще можете да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а ще можете д аго слушате и в ефира на "Дарик"

Билетите за Левски – Сутиеска в продажба

Българският тим предварително е смятан за фаворит, но според звездата на черногорците Милош Бакрач, той и съотборниците му няма да се предадат предварително и ще се борят с всички сили за добър резултат в София, който да им помогне впоследствие да продължат напред в турнира и да срещнат Хайдук Сплит. 

Съперникът на Левски вдигна контузените асове за София

"Европейските мачове винаги са били по-различни. Но ние можем да гарантираме на феновете си, че ще се борим и ще бъдем концентрирани от първата до последната минута. Ясно е, че българите са фаворити, но ние няма да развеем предварително бялото знаме в София и ще покажем всичко от себе си."

Левски взе последния си тест преди Европа

"Вярвам, дори съм убеден, че ще се представим повече от достойно. Наясно сме, че ни чака много тежък мач, но също така знам, че ще покажем най-добрите си качества. Нашият щаб е разузнал много добре съперника и знаем всичките му силни и слаби страни", сподели Бакрач пред медиите в родината си. 

Съперникът на Левски се скрива на 80 км от София

По-рано днес наставникът на Сутиеска Никола Ракойевич сподели, че вярва в момчетата си и те се готвят за изненада. Единствено се притеснява, че с проблеми са водещите му играчи Игор Иванович и Боян Божович. Но в Черна гора не изключват това да е блъф преди битката в София.