Черногорският съперник на Левски в Лига Европа Сутиеска взима изключително сериозно битката със "сините" и ще се подготвя на лагер за него в продължение на четири дни. Още в неделя тимът от Никшич ще се качи на лагер само на 80 км от София. 

Играчите на Сутиеска ще се подготвят от неделя до четвъртък в Пирот, като са ангажирали цялата база на отбора. В сряда вечерта те ще пристигнат с клубния си автобус в София и ще проведат единствената си официална тренировка на "Герена" в навечерието на сблъсъка. 

Левски пуска в продажба билетите за Сутиеска в събота

През това време, в което ще се готвят в града на 80 км от София, играчите и треньорите ще бъдат изцяло изолирани от обкръжаващата обстановка и няма да има достъп на медии до тях. Затова време и възможности за разузнаване от страна на "сините" няма да има. 

Сутиеска плаши Левски: Не винаги фаворитът се класира

"Левски е големият фаворит, но ние сме се нахъсали да постигнем не просто хубав резултат, но и успех още в първия мач. Българите имат много опитни футболисти и е нормално да са с по-големи шансове за продължаване, но никой от нас не се е предал, дори напротив. Вярваме в силите си", сподели звездата на Сутиеска Велко Вукович.