Наставникът на Левски Николай Митов остана доволен от показаното от отбора си в контролата с Радник Сурдулица на лагера в Правец. Това беше на практика последната проверка за "сините" преди официалния старт на сезона им другия четвъртък срещу Сутиеска Никшич в Лига Европа. 

"По-свежи бяхме днес. Това, което бяхме запланували, играчите го изпълниха. Имаме още една седмица да работим, така ще е постоянно, с всеки мач отборът трябва да играе все по-добре и по-добре. При всички положения ще изглеждаме по-добре на 29 юни, за това се готвим, това е най-главното", заяви Митов и сподели, че очаква черногорците да играят толкова затворено, колкото и Радник в този мач. 

Левски взе последния си тест преди Европа

"Очаквам Сутиеска да играят така затворено, както Радник днес. Мисля, че Буш и Вутов ще бъдат готови за мача в Лига Европа, но на колко процента, не мога да знам. Те тренират и трябва да бъдат готови. Ще бъдат или вътре, или на резервната скамейка", сподели треньорът и разкри защо е сменил схемата за този двубой. Всичко се е наложило заради продажбите на Божидар Краев и Мехди Бурабия.  

Съперникът на Левски се скрива на 80 км от София

"Според ситуацията правя схемата, знаете какво се получи последните дни. Трябва д апробвам поне 1-2 варианта, защото малко така се получиха нещата, че останах без основни играчи, които ги смятах за състава. Но това е футболът и затова днес играхме в схема 4-3-3", сподели Митов и разкри, че се надява да бъдат привлечени нови попълнения. 

"Няма човек, който да иска повече от мен да се вземат нови футболисти, бъдете сигурни в това. Преди два дни Спас Русев беше при отбора, говорихме доста, ще има нови играчи, но дано са възможно най-бързо. Докато не го видя новият играч, няма да говоря. Оня ден бях сигурен, че ще има нов в петък, но...", завърши треньорът.