Една от звездите на Лудогорец Лукас Саша показа, че има силно развит бизнес-нюх и може да е спокоен за бъдещето си и след футбола. Той вече е дал старт на бизнес, свързан с бързото хранене в родната Бразилия. 

Халфът е отворил верига за бургери и хот-доци заедно с брат си, който също е футболист, в едно от предградията на Сао Пауло. Засега от нея има само два ресторанта, но се очаква да се разрасне, ако всичко потръгне. 

"Имахме тази идея в семейството си от известно време. С брат ми мислим за живота след футбола и това е страхотно начинание. Започнахме с една будка, но нещата потръгнаха и се разраснахме до ресторанти. Цялото семейство дава своя принос", сподели Саша. 

Самият той признава, че е много добър в правенето на бургери и сандвичи, но за негово съжаление, все още няма да може да се включи като готвач в семейния бизнес, защото е действащ футболист. 

"Откакто дойдох в Европа, трябваше да се справям сам и сам да си правя закуските, обедите, вечерите, всичко. Така че имам сериозна практика. За съжаление, няма да мога да обслужвам клиентите си, защото съм футболист, но има време", заяви с усмивка бразилецът.