„Хубава победа, но не беше лесно. Просто вкарахме рано гол и това помогна да се успокои играта. После вкараме още два. Не беше лесно. Времето беше топло. Видя се, че през второ полувреме паднаха оборотите и получихме неприятен гол. Това е още първи мач, има още много какво да се желае. Трябва да изградим стил. Този млад обор още се обиграва, но с победи ще успеем“, коментира Антонио Вутов след победата на Левски над Сутиеска с 3:1 в първия двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Може би се изморихме към края, не толкова от отпускане. Изморихме се,  а и от топлината. През първото полувреме дадохме доста енергия. Имахме още чисти положения. Ако бяхме вкарали, щеше да е по-различно, но - изморихме се. Има втори мач, виждали сме какво ли не във футбола и трябва да подходим сериозно“, каза още Вутов и продължи:

„Феновете ще се върнат с победи и с добра игра. С победи ще напълним още повече стадиона. Чувството е приятно да се завърнеш все едно вкъщи. Надявам се да радвам феновете.“

„В последните 5-10 минути изнемогвах, може би защото нямах дълга почивка и бях контузен. Надявам се с течение на времето и с мачовете да влизам в оптимална форма. Лесно се играе с Мапуку в атака, но и трудно, защото трябва да му покриваш дупето, тъй като не обича много да ги гони в защита. Разбира се, че съм готов всеки мач да го правя. Ако вкарма по два гола“, заяви с усмивка Антонио Вутов.