Отборът на Левски посреща Верея в бараж за класиране в Лига Европа тази вечер от 20 часа.

Можете да следите мача в GONG.BG!

Също така можете да гледате директно срещата в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, както и да го слушате по Дарик радио.

А какво става с баража, ако някой не вземе лиценз?!

Двубоят е белязан от изключителен емоционален заряд сред феновете на „сините” заради скандалите от последната седмица с провеждането на баража.

Левски: Отговор от СТК няма, ще играем бараж

В часовете преди мача привържениците на Левски се организират за шествие по улиците на София в знак на протест срещу решението на БФС този бараж да се играе, въпреки забраната за ЦСКА да участва в европейските турнири.

Феновете на Левски призоваха: Не играйте в баража!

„Призоваваме всяко синьо сърце да дойде в неделя в 18:00 часа в парка до стадион "Георги Аспарухов" и всички заедно, обединени в каузата на най-големия български клуб”, заявиха през седмицата организираните фенове на Левски.

По-късно ръководството на БФС излезе с призив към запалянковцитеда не се стига до ексцесии около предстоящия бараж за място в Лига Европа между Левски и Верея.

БФС призова: Нека няма насилие! Няма да погазим правилника си!

Футболистите на Левски нямат победа на „Герена” от 9-и април, когато победи Локомотив Пловдив. Треньорът Николай Митов не може да разчита на контузените Веско Минев, Сукуна, Йоргачевич и Сандберг.

Тимът на Верея пък е в серия от 7 мача без загуба във всички турнири, а в този двубой ще е без Илиян Йорданов.

Верея с всичко най-добро за баража на "Герена"

Спас Русев с рожден ден на връх баража

Двубоят тази вечер на стадион „Георги Аспарухов“ ще бъде мач с по-специални чувства за собственика на „сините“ Спас Русев, който в същия ден ще отбележи своя 63-ти рожден ден.

Футболистите на Левски ще трябва да зарадват своя шеф за рождения му ден с победа, като само по този начин ще успеят да си осигурят класиране за Лига Европа.

На този етап не се знае дали Русев ще присъства на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“.