„Имаше не малко причини да приема офертата на Лудогорец. Това е отбор, който за няколко години извървя пътя от трета дивизия до Шампионската лига. Фантастично е да бъдеш треньор на такъв отбор“, сподели новият наставник на шампиони Бруно Рибейро при официалното си представяне. Треньорът представи пред медиите и помощниците си – португалеца Марсело Чагаш и северноирландеца Андрю Смит.

Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев пък призна за сериозен интерес от водещи европейски клубове към Жуниор Кайсара. Петричев не изключи възможността бразилецът да бъде продаден в близките дни.

„Бъдещето на Фабио Ешпиньо е различно от това на Лудогорец. Имахме доста разговори да си поднови договора, но пред него има други варианти”, сподели още Ангел Петричев, потвърждавайки раздялата с Ешпиньо.

По темата с бъдещето на Георги Терзиев, Ангел Петричев разкри, че в клуба не са постъпвали официални запитвания за защитника.

Вратарят Владислав Стоянов, който също е спряган за трансфер в европейски клуб, призна, че засега остава при шампионите. „Щом съм тук пред вас, значи съм футболист на Лудогорец“, заяви Стоянов.