Наставникът на Сутиеска Никола Ракойевич изглежда е посвил знамената преди реванша с Левски от първия квалификационен кръг в Лига Европа. Той е на мнение, че "сините" са били фаворити и преди първия мач на "Герена", спечелен от тях с 3:1, и се надява реваншът в Никшич "поне да бъде интересен". 

Панайотов: Нормално е да сме фаворити срещу Сутиеска

Тези коментари от черногорския лагер сега контрастират много с изказванията им преди първия двубой. Сега обаче според Ракойевич, дори и да има някакви шансове заради късния гол на чужд терен, те са минимални. 

Черна гора се тревожи заради възможна "синя" инвазия

"Левски беше фаворит още преди първия двубой. Ние отнесохме три бързи гола, но все пак успяхме да върнем един и да запазим минимални шансове. Точно това ни дава надежди. Ако не друго, поне се надявам реваншът да е достатъчно интересен", сподели Ракойевич пред медиите в родината си. Той отдаде проблемите в първия мач на липсата на основни футболисти. 

Левскарите изкупиха билетите в свободна продажба за реванша със Сутиеска

"Този трус с липсата на толкова важни играчи, може да повали и далеч по-големи отбори от нашия. А когато имаш доста млади момчета в отбора, нормално е да допускаш множество грешки, които впоследствие да водят до попадения в мрежата ти. Грешките ни срещу Левски бяха точно от младост", сподели още Ракойевич.