Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов говори на официалната пресконференция на украинска земя преди утрешния мач със Зоря Луганск в Запорожие. Двата отбора излизат един срещу друг в двубой от четвъртия кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите.
 
"Очакваме да се получи добър мач за зрителите и нека по-добрият победи. Ние във всеки мач правим ротации и този не прави изключение. Където преценим, че трябва повече свежест ще направим промените.
 
Ще се опитаме да подходим като първото полувреме в София, но все пак рационалният футбол е преди всичко. За да победиш, трябва да отбележиш. Затова ще направим всичко възможно да вкараме.
 
Нямаме притеснения за утрешната среща. Трябва да покажем всичко, за което сме се подготвили - това включва и битка.
 
Не е в стила ми да коментирам съдийството. Не го направих и след предишния мач между двата отбора. Не е моя работа. Иска ми се да видим коректно съдийство и никой да не бъде ощетен. Вижда се, че сега няма натиск върху отбора, но около ЦСКА винаги има напрежение.
 
Към този момент не се говори за победа на всяка цена, но тя е заложена в нашето ДНК и ние ще я търсим утре. Трябва да извлечем максимума като резултат. Независимо с каква схема на игра ще излезе съперникът, ние трябва да им се противопоставим и да отговорим на всяко предизвикателство и изненада.
 
Да, в определени моменти нямахме късмет, но друг път е бил на наша страна. Все пак всичко опира до класата, защото тя надделява. Тя определя крайния резултат. Дори при слаб мач, някои класни играчи могат да наклонят везните в твоя полза. Хамза Чатакович и Жуниор Нзила са здрави, тренират. Всичко е въпрос на моментно състояние и форма. Можем да разчитаме на тях, когато преценим", коментира Младенов.