Треньорът на Зоря Луганск - Виктор Скрипник говори пред медиите преди утрешния двубой срещу ЦСКА в груповата фаза на Лига на конференциите.

"Преди две седмици спечелихме в София, но това не значи, че сега няма да имаме проблеми. Ще направим всичко възможно да победим и утре, това обаче е напълно ново предизвикателство за нас. 

Подготвихме се добре. Излизаме, за да защитим честта на своята страна в Европа. Сигурен съм, че и ЦСКА иска същото, затова и двата отбора ще се стремят към трите точки. Уважаваме много всеки съперник и ЦСКА не прави изключение. 

Мачът е 90 минути, често дори повече. Нормално е в отделни моменти да има смяна на инциативата. Щастливи сме, че отбелязахме гол в София и той ни стигна за победата. Фокусирани сме в нашите силни страни, за да спечелим мача утре. Всичко зависи от нас. Тези две срещи са много по-различни от сблъсъците преди две години, защото много играчи се смениха и в двата клуба. Понякога няма логика във футбола. Нещата се решават на терена", обясни Скрипник.