Футболистът на Лудогорец Франсиско Хавиер Идалго Гомес, по-познат у нас като Сон, е уверен, че новият треньор Захари Сираков ще преведе отбора през Петрокуб и тимът ще играе в групите на Лига Европа. Първият двубой срещу молдовците е тази вечер от 21:00. Срещата в Разград можете да гледате по DIEMA SPORT, както и да проследите в Gong.bg.

„Загубата от Карабах беше много тежка. Не очаквахме мачът да се развие по този начин, след като изиграхме добър първи двубой в Азербайджан и успяхме да победим. Мачът с Левски дойде в много важен момент. Новият треньор си свърши работата. Винаги една победа срещу отбор като Левски дава необходимото самочувствие”, сподели Сон за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

„Захари Сираков ни предаде неговата страст като треньор. Имаме му доверие, както и той на нас. Правим добри и интересни тренировки, към момента нещата се получават добре“, добави играчът на Лудогорец.

„Най-жалкото от всичко е, че няма да играем в групите на Шампионската лига. Но пък имаме шанс за Лига Европа и трябва да направим всичко възможно да се класираме за групите. Добре разучихме Петрокуб. Трябва да бъдем концентрирани на 100%, имаме сериозни шансове за победа“, допълни той.

„Няма вариант да подценим следващия двубой. Играхме с Динамо Батуми и Динамо Минск. Отбори, които също не познавахме, но успяхме да отстраним. В Европа вече няма слаби отбори и няма как да излезем и да подценим когото и да било. Мисля, че трябва да играем нашия футбол. Трябва да си повярваме, да атакуваме постоянно. Нещо, което ние можем да правим много добре“, завърши Сон.