Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков сподели в специално интервю за DIEMA SPORT, че тимът му ще опита да натрупа аванс в домакинството срещу Петрокуб от Лига Европа, тъй като очаква труден реванш седмица по-късно.

Срещата е от 21:00 часа и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT, както и да проследите всичко най-важно в Gong.bg.

Наставникът е временен треньор на българския шампион след раздялата с Георги Дерменджиев. Захари Сираков обаче не крие, че се наслаждава на всеки момент в първия тим на Лудогорец.

“Един много добре организиран отбор, който обича да играе футбол, да контролира топката, допускат малко голове, зависи от нас да сме много активни и да вземем аванс преди реванша, защото ще е много трудно там“, сподели Сираков.

„Не обичам да се връщам на стари мачове, важното е да гледаме напред. Искам да доминираме. Искам да виждам футболисти, които да търсят топката, дори и да я сбъркат, имаме време да реагираме. Не обичам футболисти, които не искат топката“, каза още Захари Сираков.

„Наслаждавам се всеки ден, в който съм тук. Футболът е динамична игра, променят се нещата за минути. Наслаждавам се на ролята си. Бях изненадан от предложението, откакто съм в Лудогорец мисля, че не се е случвало треньор от дублиращия тим да се качи на първия. Щастлив съм, че ми гласуваха доверие, щом разчитат на мен аз съм длъжен да оправдая това доверие“, каза още Захари Сираков.

подкрепя българския спорт