Седем футболисти от Лудогорец ще про­пуснат предпоследния мач от Група Н в Лига Европа срещу ЦСКА в Москва, пише вестник "24 часа". Двубоят е в че­твъртък от 19,55 часа и е изключително важен за амбициите и на двата отбора за продължаване напред.

Жоржиньо е с разтежение и остава в Раз­град за процедури в клубния възстановите­лен център. Надеждите са той да е на линия за последния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Ференцварош в Разград в средата на декември.

Рафаел Форстър и Яцек Горалски ще изтърпяват на­казания заради черве­ните картони срещу Еспаньол. Вратарят Хорхе Броун, новото попълнение Талеб Тауата, както още Станислав Манолев и Димо Бакалов не са картотекирани за евротурнирите. Всички те остават в Разград да се подготвят с двама кондиционни треньори.

Останалите ще попад­нат в групата за мача с московските "армейци", включително Георги Терзиев и Сте­фан Баджи. Родният на­ционал имаше пробле­ми с адукторите, заради които не рита срещу Локомотив Пловдив, но те са от­шумели. Халфът Сте­фан Баджи беше с болежки в глезена от същия двубой. Двамата трени­раха в понеделник наравно със съотборниците си.

Заради ранния час на тръгване на чартъра в сряда делегацията на Лудогорец ще пренощува във Варна тази ве­чер. Веднага след мача в четвъртък вечерта е обратният полет на осемкратните шампио­ни до София. Там отборът ще оста­не на едноседмичен ла­гер преди мачовете сре­щу ЦСКА от efbet Ли­га в неделя и за Купата на България срещу Септември на 4 декември.

Към групата на трень­ора Станислав Генчев ще се присъединят и всички футболисти, останали в Разград. С по­чти нулеви шансове да рита срещу "червените" е само Жоржиньо. Дру­гите с травми ще са на разположение.