Скаути на елитния английски Уест Хем ще присъстват на дербито между ЦСКА и Лудогорец в неделя. Хора на "чуковете" отдавна са заявили места на стадион "Българска армия" за един от най-вълнуващите двубоi у нас, пише вестник "Меридиан Мач".

Очакванията са англичаните да гледат под лупа изявите на младежкия национал Вален­тин Антов. Не е изключено обаче вниманието им да бъде ангажирано и от някоя от другите звезди и на двата отбора, които се представят на ниво.

19-годишният халф прави много силни мачове напоследък, след като Милош Круш­чич беше утвърден за нов треньор на "чер­вените". Сърбинът смята таланта за безценен в играта му непосредствено пред защитата и при единоборствата и сблъ­съците с противниковите футболисти.

Той обяви, че не иска да го използва като централен защитник, където често беше пускан в миналото, защото силата му е на друг пост. Люпко Петрович също предрече голямо бъ­деще на Антов, но уточни, че той е мал­ко бавен и муден, иначе в противен слу­чай би играл в някой от големите евро­пейски грандове.