Въпреки че мина вече доста време, побоят от Лудогорец още държи влага на всички в ЦСКА Москва. В навечерието на втория мач на тима от груповата фаза на Лига Европа с Еспаньол, халфът Константин Кучаев отново се върна на погрома с 1:5 в Разград. 

Един от основните футболисти на "армейците" помоли феновете за прошка за представянето им в България и помоли те да продължи да подкрепят отбора. И обеща, че московчани ще търсят реванш срещу тима от Барселона за случилото се в България. 

"Когато Лудогорец ни вкарваше голове, моята първа мисъл беше за феновете. Те дойдоха с огромна бройка, искаха да гледат футбол и да ни подкрепят, а ние... Прося прошката им за това, искам да им се извиня. Сега най-важното нещо е да се реабилитираме пред тях, да спечелим следващия си мач с Еспаньол в чест на нашия 12-и играч."

"Те трябва да са наясно, че когато има шест мача в групата, никога не си застрахован да загубиш един от тях. Да, случи ни се, но имаме възможност да се реабилитираме и не трябва да губим повече. Имахме малко късмет, че Еспаньол и Ференцварош завършиха наравно в първия мач, така че шансовете ни не са загубени."

"Но при всички положения, ако загубиш в първия или втория кръг, нищо не означава, имаме достатъчно време да наваксаме. Дори и да не играем добре, все още можем да спечелим останалите мачове от групата и да продължим напред. Ще се опитаме да не обръщаме внимание на първия ни мач и да се опитаме да спечелим останалите", заяви Кучаев пред сайта на московчани.