Собственикът на Сепси Ласло Дьоседи поздрави своя отбор за отличната игра и убедителната победа срещу ЦСКА с 4:0 в реванша от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Румънският състав спечели двубоя с общ резултат 6:0 и се класира за следващия етап на турнира, където ще срещне казахстанския Актобе.

"Аз съм мечтател, но никога не съм си представял, че ще отстраним отбор като ЦСКА с общ резултат 6:0. Изиграхме изключително добър мач и съм доволен от себераздаването на играчите. При 1:0 можехме да се приберем в защита и да чакаме да свърши мача, но футболистите бяха гладни за голове", каза Дьоседи след мача.

"Нормално е да има премии за такава победа. Играчите играят за пари, слава, за клуба. Мисля, че цялата страна се гордее със Сепси. Показахме невероятен футбол. Поздравления за привържениците, треньорите и всички, които допринесоха за тази победа", добави той.

Start-photo.bg
100 снимки

"Много е рано да се говори за големи цели. Трябва да сме концентрирани върху мача от първенството в понеделник, искаме да съберем възможно най-много точки и след това ще играем срещу Актобе. Ще бъде труден мач, но можем да мечтаем за още успехи, ако играем по същия начин.

Ще бъде много трудно, не сме свикнали да играем на всеки три дни, но не мисля, че ще отлагаме мач. Всеки играч трябва да получи минути, ще се опитаме да се изправим в понеделник и ако постигнем добър резултат, момчетата ще имат три дни до големия изпит”, каза Ласло Дьоседи.

Той ще опита да запази отбора и няма да продава един от основните играчи Мариуш Щефанеску, който е желан от ФКСБ и Рапид Букурещ.

"Има оферта за Щефанеску, но ви казвам честно, след такъв мач трябва да съм глупав да разбия отбора. Реших Щефанеску да остане с нас и заедно искаме да направим възможно най-добрите мачове", добави той.